Doelpunt Grégoire levert Willem II niets op

Een week na de stunt tegen Ajax heeft FC Utrecht met de punten gemorst op het veld van Vitesse. Een strafschopdoelpunt van Christophe Grégoire kon Willem II niet aan de zege helpen tegen Roda JC.

FC Utrecht kwam in de eerste helft op achterstand, maar zette in een kwartier tijd de scheve situatie recht. Van Wolfswinkel nette de rebound op een schot van Dries Mertens en Mulenga zorgde net voor rust voor de voorsprong. Utrecht leek op weg naar de zege, maar in de slotminuut bezorgde Claudemir de thuisploeg alsnog een punt.

In Tilburg maakte Christophe Grégoire voor Willem II een vroeg tegendoelpunt van Roda JC ongedaan. Het leverde echter niets op, Vormer en Junker bezorgden de jongens van Harm Van Veldhoven de drie punten.

Birger Maertens ging met 1-4 winnen op het veld van ADO Den Haag en Timothy Derijck. (AN)