Koster en TV-commentator raakten niet in de Arena

De Nijs Michael
| 6 reacties
Koster en TV-commentator raakten niet in de Arena
Foto: © SC

Het winterweer van woensdag zorgde voor gigantisch fileleed in ons land. Op een bepaald ogenblik stond er liefst 510 km file en dat is ook Club Bruggecoach Adrie Koster niet ontgaan. De Nederlander raakte niet in de Amsterdam Arena.

Adrie Koster is zondag met Club Brugge te gast in het Astridpark en dus was de wedstrijd Ajax - Anderlecht een uitgelezen mogelijkheid om de tegenstander van dit weekend aan het werk te zien. Het winterweer zorgde er echter voor dat Adrie Koster en assistent Peter Balette niet tijdig in Amsterdam raakten.

"We vertrokken om 13u45 vanuit Brugge, maar om 17 uur stonden we nog steeds in de file ter hoogte van Antwerpen", aldus de Brugse trainer in HLN. "Amsterdam nog tijdig bereiken zat er niet meer in. We besloten dan maar alletwee naar huis terug te keren."

Koster en Balette waren niet de enige die niet tijdig in de Arena raakten, ook tv-commentator Stefan Van Loock reed zich vast in de sneeuw. "Ik vertrok om 12 uur bij mij thuis en kwam in Zemst op de E19", doet Van Loock zijn verhaal in HNB. "Toen begonnen de problemen. Ik zat vast in de Craeybeckxtunnel en besliste mijn auto in Berchem achter te laten. Ik kocht een ticket voor de Thalys naar Amsterdam, maar ook de trein had vertraging. Om 16 uur liep de vertraging op tot 1 uur en zestien minuten. Ik kon geen risico's meer nemen en besliste terug te keren naar de studio van EXQI in Lint." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties