Van Hemert kan vandaag contract tekenen bij Lierse

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Van Hemert kan vandaag contract tekenen bij Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een week geleden vertrok hij nog bij Antwerp, vandaag tekent Roel Van Hemert vijftien kilometer verder mogelijk een contract bij Lierse. “Als er niets geks gebeurt, komt alles snel in orde.”

Na drie jaar op de Bosuil had Van Hemert genoeg van de perikelen rond de oudste club van het land. Lang heeft de Nederlandse verdediger echter niet moeten wachten op een nieuwe kans.

Het is nog wachten op de geldige papieren van de voetbalbond, die me mijn vrijheid moeten schenken”, zegt Van Hemert in GvA. Maandag zit hij om elf uur samen met het Lierse-bestuur.

 

“In grote lijnen zijn we het over alles eens, we moeten nog enkel de puntjes op de i zetten. Helleputte wil me heel graag, en voor mij is de aanwezigheid van zijn persoon erg belangrijk.”

Van Hemert ziet de overstap als een grote uitdaging. “Ik ben 25 jaar, dus dit zou een mooie stap zijn in mijn carrière. Deze club heeft ambitie, en doet ook wat ze zegt. Bij Lierse spelen een heleboel grote namen, dus is er ook veel concurrentie. Maar dat is net goed, en met wat meeval heb ik volgend seizoen mijn plaats in eerste klasse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties