Benitez wil Torres niet laten opereren aan rug

Nico Wieme
| 4 reacties
Benitez wil Torres niet laten opereren aan rug
Foto: © SC

De Spaanse voetbalbond wil Fernando Torres aan een hernia laten opereren en dat is niet naar de zin van Liverpoolcoach Rafa Benitez.

Met het oog op het WK 2010 wil de Spaanse bond liever geen risico nemen met Fernando Torres. Volgens Britse media wil de bond dat de Liverpoolspits zich aan de rug laat opereren om zo tijdig fit te zijn voor het komende WK in Zuid-Afrika.

 

Torres speelde onlangs voor het eerst sinds lang nog eens twee duels met Liverpool. De Spanjaard heeft zeker nog enkele weken tijd nodig om weer op niveau te komen na zijn liesblessure.

 

Rafael Benitez is niet van plan om in te gaan op de vraag van de Spaanse bond en wil Torres in de komende matchen opnieuw opstellen. “Een operatie? Daar denken wij niet aan. Ik was verrast toen ik hoorde dat de bond hem wil laten opereren. We hebben een goede band met de medische staf van Spanje. We gaan op dezelfde manier verder met het behandelen van het probleem van Torres. We zullen het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken”, aldus Benítez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties