Bellamy wil bij City blijven voetballen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bellamy wil bij City blijven voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Craig Bellamy (foto), Welshman, was het afgelopen week oneens met het ontslag van zijn 'landgenoot' Mark Hughes als coach van Manchester City. Toch wil hij blijven spelen voor 'The Citizens'.

Craig Bellamy wilde zelfs een beweging binnen het team opzetten om het ontslag van Mark Hughes terug te draaien. Daar slaagde de Welshe aanvaller niet in. Manchester City stelde snel de Italiaan Roberto Mancini aan als opvolger voor Hughes.

Bellamy wil zich weer focussen op de toekomst. "Ik wil blijven en zal blijven. Ik voel me verbonden met Manchester City. Ik weet waar deze club naartoe wil en ik heb een groot aandeel in de positie waar de club zich nu bevindt. Ik heb helemaal geen probleem met Mancini. Wat er mat Mark Hughes is gebeurd, heeft niets met hem te maken. Ik hoop dat hij lang bij de club zal blijven omdat stabiliteit belangrijk is. Ik zal alles geven voor hem", aldus Bellamy in The Daily Mail.

Roberto Mancini kon afgelopen zaterdag zijn eerste overwinning met City vieren. Het werd 2-0 tegen Stoke City. Bellamy startte op de bank, maar viel prima in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties