Transferdagboek 28/12: Man. City wil Henry en Touré

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Transferdagboek 28/12: Man. City wil Henry en Touré
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de wintermercato in het vooruitzicht duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Het Britse The People meent te weten dat AC Milan belangstelling toont in Vitto Manone, de derde doelman van Arsenal. De 21-jarige Italiaan, tussen de palen op Standard, is de situatie bij de Gunners meer dan beu.

Manchester City wil weer een raid op de wintermercato doen. De club van Vincent Kompany wil in januari Thierry Henry en Yaya Touré wegplukken bij Barcelona, meldt Sunday Mail.

De overgang van Luca Toni van Bayern München naar AS Roma zou zo goed als rond zijn. "In het zakenleven ben je echter alleen zeker als alles ondertekend is, maar het ziet er goed uit", aldus de manager van de Italiaanse club in La Gazzetta dello Sport.

De Spaanse sportkrant AS meldt dat het Turkse Besiktas blijft azen op Real Madrid-speler Guti. Mustafa Denizli wil de 33-jarige middenvelder in juni naar Turkije halen.

Guti staat ook in de belangstelling van Bolton Wanderers, meldt The Daily Mirror.
 

Volgens het Britse tabloid News of the World verlaat Fernando Torres volgende zomer Liverpool als de club zich niet weet te kwalificeren voor de Champions League. De Spanjaard kan op de interesse rekenen van Manchester City, Manchester United, Chelsea, Juventus en Real Madrid.

Inter Milaan wil 8 miljoen euro plus de Sloveen Krhin bieden voor Lazio-speler Aleksandr Kolarov. De Italiaanse landskampioen ziet in Kolarov de ideale vervanger voor Cordoba, als die naar Manchester City trekt.

Stoke City wil zich tijdens de winterstop versterken met Ryan Babel (Liverpool) en Emile Heskey (Aston Villa).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties