Transferdagboek 30/12: Sterkhouders weg bij Liverpool?

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Transferdagboek 30/12: Sterkhouders weg bij Liverpool?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de wintermercato in het vooruitzicht duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Volgens Corriere dello Sport zullen alle sterkhouders vertrekken bij Liverpool als het zich dit seizoen niet kan plaatsen voor de Champions League. Het gaat om Fernando Torres, Steven Gerrard, Javier Mascherano en trainer Rafa Benitez. Gerrard wordt al een tijdje gevolgd door Inter. Een eventuele transfer zou de Reds zo'n 40 miljoen euro moeten opleveren.

Nog volgens Corriere dello Sport zou Rafinha weldra Schalke 04 kunnen verlaten. De aanvallende middenvelder miste vandaag een training bij de Duitse club. Juventus zou geïnteresseerd zijn in de Braziliaan.

Sir Alex Ferguson wil Lyondoelman Hugo Lloris naar Manchester United halen, meldt The Daily Mirror.
Hij moet op Old Trafford de opvolger worden van Edwin Van der Sar. Lyon vraagt ruim 20 miljoen euro voor de Franse international.

Volgens de website sportske.net is Schalke 04 bereid om Kevin Kuranyi te laten vertrekken naar Birmingham. Nikola Zigic van Valencia moet zijn opvolger worden. De Serviër is hoploos op zoek naar een nieuwe club.

Dezelfde website zegt dat Fiorentina zijn zinnen gezet heeft op Adem Ljajic van Partizan Belgrado. De Toscaanse club biedt 7 miljoen euro’s. De Servische Kaka staat ook in de belangstelling van Manchester United.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties