'Vidic en Ferguson hebben bonje'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
'Vidic en Ferguson hebben bonje'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nemanja Vidic (foto) en sir Alex Ferguson, de manager van Manchester United, leven momenteel op gespannen voet. De Servische verdediger weigerde afgelopen weekend te spelen in de FA Cup tegen Leeds (0-1-verlies, nvdr).

Nemanja Vidic kreeg tijdens de opwarming voor de wedstrijd last van een spier waarna hij Alex Ferguson liet weten dat hij liever niet in actie zou komen. De Schot zag dat niet echt zitten. Na afloop van de wedstrijd praatte Ferguson in raadsels over het voorval. "Ik kan je er niets over vertellen, echt niet", aldus Ferguson in The Daily Mirror. De kans bestaat dat dit incident het einde betekent van Vidic in het shirt van Manchester United. De Serviër voelde zich sowieso al niet al te goed meer op Old Trafford.

Bang zijn om geen nieuwe werkgever te vinden in de wintertransferperiode, hoeft Vidic niet. Zowel Real Madrid als FC Barcelona hebben interesse. Overigens is al langer bekend dat je beter geen ruzie hebt met Ferguson. De Nederlanders Jaap Stam en Ruud Van Nistelrooy werden om die reden op de transferlijst gezet en van de hand gedaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties