Balette: "Spelers mentale en fysieke rust gegund"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Balette: "Spelers mentale en fysieke rust gegund"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De spelers van Club Brugge hervatten vandaag de trainingen. Blauw-zwart is de laatste ploeg die aan de voorbereidingen voor de tweede ronde begint. Assistent-trainer Peter Balette vindt niet dat Club te lang heeft stilgelegen.

“Gezien het overladen programma van de komende maanden leek het ons opportuun om onze spelers zo veel mogelijk mentale en fysieke rust te gunnen”, zegt Balette in HNB. “Of we dat goed ingeschat hebben, zal blijken na de eerste match zaterdag.”

Club Brugge trok dus ook niet op stage naar de zon, zoals titelconcurrent Anderlecht wel deed. Dat hoeft volgens de Limburger ook geen nadeel te zijn. “Dan kom je terug en dan sta je daar zaterdag tegen Westerlo op een bevroren veld. Het is maar de vraag wie er zijn voordeel doet aan zo’n stage.”

Zaterdag en zondag legden de spelers al medische testen en inspanningsproeven af. Waar Club vandaag traint ligt door de weersomstandigheden nog niet vast. Er wordt gekozen tussen de judozaal in het stadion, het kunstgrasveld of de manege in Veldegem. Adrie Koster roept zijn troepen maandag twee keer bij elkaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties