Drogba: "Het is moeilijk om te voetballen nu"

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Drogba: "Het is moeilijk om te voetballen nu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Topfavoriet kwam in zijn eerste wedstrijd op de Africa Cup niet tot scoren. Het bleef steken op een 0-0 gelijkspel tegen Burkina Faso.

Burkina-coach Paulo Duarte was een tevreden man: "Ik ben tevreden. Zeker nadat we twee keer tegen hen verloren in de voorrondes. Derde keer goede keer dus. Tijdens die twee wedstrijden had ik trouwens gekozen voor een aanvallende strategie. Thuis verloren we met 2-3. In Abidjan zelfs met 5-0."

"Vandaag speelden we helemaal geen grote wedstrijd. Maar we hebben wel één punt gesprokkeld. De organsiatie stond er. Ik ben een tevreden man. Nu wacht Ghana."

Zijn collega Vahid Halilhodzic sprak de volgende woorden: "We maken het onszelf moeilijk om door te stoten naar de volgende ronde. Vermits Togo uit deze groep is, moeten wij nu een beter resultaat tegen Ghana boeken dan Burkina Faso. Ofwel liggen we eruit. De volgende match is dus meteen met het mes op de keel."

"Maar we hebben ons lot wel nog in eigen handen. Al zal Ghana een lastige klus worden. Maar dat zal het ook zijn voor Burkina Faso."

Sterspeler Didier Drogba: "Na de aanslag op de spelersbus van Togo was het heel moeilijk om ons te concentreren op de wedstrijd vandaag. We zullen nooit vergeten wat er gebeurde. Maar nu is het tornooi begonnen en moeten we ons concentreren op het sportieve. Maar daar zijn we niet in gelukt."

Verdediger Kolo Touré: "We spelen voor de derde keer op korte tijd tegen hen. De vorige keren probeerde Burkina mee te spelen, vandaag lieten ze ons gewoon komen. Ik ben niet teleurgesteld. Dat is voetbal. Aan een tornooi beginnen is altijd moeilijk. We moeten het nu maar afmaken tegen Ghana. We kunnen dat."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties