"Kanu na ruzie uit ploeg voor Martins"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Kanu na ruzie uit ploeg voor Martins"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nigeriaanse aanvaller Kanu van Portsmouth ontkent dat er een ruzie is bij Nigeria tussen hem en coach Amodu.

Die ruzie zou er toe leiden dat de ex-speler van onder andere Ajax en Inter straks niet aan de aftrap zou verschijnen tegen Egypte. Wolfsburg-spits Obafemi Martins zou zijn plaats innemen.

"Ik begrijp echt niet waar deze verhalen vandaan komen. Ik heb het gevoel dat de pers onze nationale elf wil ontwrichten. Onze trainer zal de ploeg samenstellen en niemand anders. De spelers kunnen wel suggesties doen, maar hij heeft het laatste woord", aldus Kanu.

De Nigeriaanse verdediger Shittu blikt vooruit naar deze middag: "Egypte wordt een zware klus. Ze zullen nog steeds ontgoocheld zijn dat ze het WK in Zuid-Afrika missen. Daarom is deze Africa Cup een goede kans om zich te herstellen. Dit tornooi is voor ons geen voorbereiding op de wereldbeker. Het is een tornooi dat we willen winnen."

Ook Ahmed Hassan, ex-Anderlecht en kapitein bij Egypte, wou nog even iets kwijt: "Het zal niet makkelijk worden voor ons. We missen een aantal toppers. Nigeria is een sterke ploeg, maar niemand op het Afrikaanse continent heeft nog geheimen voor ons. We hopen ook deze keer weer ver te komen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties