Transferdagboek 12/1: Canales, Ramires, Di Maria, Kaladze

Hannes De Meyer
| 3 reacties
Transferdagboek 12/1: Canales, Ramires, Di Maria, Kaladze
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Volgens Marca wint Real Madrid de de strijd om Sergio Canales. Het achttienjarige talent speelt nu nog bij Racing Santander en staat ook in de belangstelling van Barcelona, Sevilla, Chelsea en Manchester United.

 

Amr Zaki heeft de clubs maar voor het uitkiezen. Volgens The People praat zijn manager momenteel met Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas, maar het is niet uitgesloten dat de Egyptenaar toch terugkeert naar de Premier League. Stoke City, Sunderland en Blackburn Rovers blijken ook achter de technisch vaardige spits te zitten.

 

De transferhonger van José Mourinho lijkt nog niet gestild. De 23-jarige Ramires van Benfica zou nu in de belangstelling staan van Inter. De Braziliaanse dribbelkont moet in de ploeg van Mourinho voor meer creativiteit zorgen. De transferprijs zou wel niet van de poes zijn.


Volgens Corriere dello Sport volgt Mourinho ook Ramires' ploegmaat bij Benfica, Angel Di Maria. Een transfer van de talentvolle Argentijn naar San Siro lijkt zeker niet onmogelijk. Beide clubs hebben een uitstekende verhouding met elkaar.


Rubin Kazan verwijst het bod van CSKA Moskou voor Sergei Semak naar de prullenbak. De Russische landskampioen wil boter bij de vis.

 

Volgens France Football zit half Europa achter Moussa Sissoko. Toulouse zou deze week nog een officieel bod van Bayern Munchen ontvangen.

 

Wolfsburg heeft zijn pijlen gericht op Kakha Kaladze en Marek Jankulovski. Voor Milan betekent de interesse uitstekend nieuws. De Italiaanse club heeft al een tijdje een oogje op Edin Dzeko van Wolfsburg. De twee verdedigers zouden dan als pasmunt kunnen dienen.

 

Guy Demel  vertrekt zo goed als zeker naar Sunderland.
Hamburg is inmiddels al druk aan het uitkijken naar een vervanger voor zijn verdediger. Zo heeft de club zijn oog laten vallen op
Christian Lell van Bayern München. Bij een redelijk bod zou de rechtsback mogen vertrekken. Volgens News of the World zou Hamburg daarnaast ook geïnteresseerd zijn in Johan Elmander van Bolton.  

 

Louis Saha heeft een aflopend contract en lijkt in de winterstop al naar Arsenal te vertrekken. In The Daily Mail wordt de spits van Everton ook aan Tottenham Hotspur en Liverpool gelinkt.  

Wolfsburg heeft zijn centrale verdediger Ricardo Costa bij verschillende Europese clubs aangeboden. Valencia zou de Portugees, wiens contract in juni verloopt, wel zien zitten.

 

Nieuwe trainer Owen Coyle heeft bij het bestuur van Bolton Wanderers meteen zijn verlanglijstje doorgegeven. Op dat lijstje staat ondermeer de naam van Vladimir Weiss, de jonge aanvaller van Manchester City.

 

Juande Ramos is in beeld bij Real Betis. De ploeg uit de Segunda División heeft de momenteel werkloze trainer een contract voor drie seizoenen aangeboden.


De laatste dagen van Ciro Ferrara lijken dan weer geteld bij Juventus. De Oude Dame zou werk maken van de komst van Guus Hiddink.

 

De ontevreden Salomon Kalou kan rekenen op interesse van Barcelona en Sevilla. Kalou, die onlangs zijn contract nog verlengde bij Chelsea, wil meer aan spelen toekomen. Het is echter de vraag of dat bij Sevilla en Barcelona wel gaat lukken.

 

Volgens The Sun zou Kamil Glik,  een 21-jarige verdediger van het Poolse Piast Gliwice, naar Fulham verhuizen. Glik speelde in de jeugd nog bij Real Madrid.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties