Tunesië-coach Zarti: "We verdienden een strafschop"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Tunesië-coach Zarti: "We verdienden een strafschop"
Foto: © SC

Zambia en Tunesië speelden 1-1 gelijk in groep D van de Africa Cup. Beiden landen blikken terug op de wedstrijd.

Zambia-coach Hervé Renard: "We speelden goed, maar het kon nog beter. Het eerste halfuur was goed, maar ik vond dat de spelers de tactiek niet respecteerden. We hebben de kansen ook niet afgemaakt. Want we hadden twee uitstekende mogelijkheden in de tweede helft. We kijken vooruit naar onze wedstrijd tegen Kameroen, al beseffen we dat zij nu een gewond dier zijn na hun nederlaag."

Zambia-kapitein Christopher Katongo (foto): "We speelden goed, echt jammer dat wie die voorsprong niet konden vasthouden. Eigenlijk hadden we deze match moeten winnen, maar lieten we het nog uit handen glippen. Nuja, Tunesië is geen kleintje."

Tunesië-coach Zarti: "We deden alles wat we moesten doen nadat we op achterstand kwamen. We vochten als leeuwen om terug in de match te komen en dat is gelukt. We verdienden zelfs nog een strafschop, maar het mocht niet zijn. Maar ik zie geen problemen, we zullen alleen nog maar beter worden."

Kapitein Karim van Tunesië: "We startten slecht aan de match en kwamen terug. Vergeet ook niet dat Zambia allang samen op trainingskamp was, dus hun automatismen zijn beter. Bij ons is meer dan de helft toe aan hun eerste Africa Cup. We hebben een jonge ploeg, maar we zetten stappen voorwaarts."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties