Transferdagboek 16/1: Gerrard, Gago, Kjaer, Senderos

Ward Callens
| 1 reacties
Transferdagboek 16/1: Gerrard, Gago, Kjaer, Senderos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Volgens de Engelse krant The Daily Star zou Steven Gerrard Liverpool willen verlaten. De kapitein van de Reds zou niet te spreken zijn over de huidige gang van zaken bij de club. Als Liverpool er niet in slaagt zich te kwalificeren voor de Champions League van volgend seizoen, zou Gerrard naar een Spaanse of Italiaanse topclub verhuizen. 

Zowel Chelsea als Manchester City zitten achter Simon Kjaer, een centrale verdediger van Palermo. Trainers Carlo Ancelotti en Roberto Mancini zouden beiden al aan hun clubs gevraagd hebben om contact op te nemen met Palermo. Volgens de Britse pers zullen de twee topclubs er alles aan doen om de Deense international binnen te halen.

Nu Sol Campbell zijn kribbel heeft gezet onder een contract bij de Gunners, lijkt er voor Philippe Senderos geen plaats meer in de kern van Arsenal. De centrale verdediger had eerder al aangegeven weg te willen uit Londen. Volgens The Daily Star willen verschillende Europese clubs de Zwiter aantrekken. Bayern München, Cagliari, Atletico Madrid en Zaragoza zouden zich al gemeld hebben voor de verdediger.

Fernando Gago kan nog steeds rekenen op de verregaande interesse van Juventus. De Argentijn komt nauwelijks aan spelen toe bij Real Madrid en met het oog op het komende WK zou hij meer speelminuten willen. Volgens Tuttosport wil Juventus de international naar Turijn lokken met de garantie op een stek in het eerste elftal. 

Daniël De Ridder zit bij zijn club, Wigan Athletic, meer op de bank dan hem lief is. De oud-Ajacied heeft al meermaals aangegeven weg te willen tijdens de winterstop. De Nederlander kan nu rekenen op interesse van Hapoel Tel Aviv. De club bekert in februari verder in de Europa League en wil zich graag versterken met de 25-jarige aanvaller. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens The Daily Mail heeft Milos Krasic, een talentvolle middenvelder van CSKA Moskau, een bod van Manchester City afgewimpeld. De 25-jarige Serviër zou zijn club enkel willen verlaten voor Manchester United of Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties