Degryse: "Witsel moet naar het buitenland"

Degryse: "Witsel moet naar het buitenland"
Foto: © SC

Marc Degryse denkt dat Axel Witsel best de overstap naar het buitenland maakt. Volgens hem moet de middenvelder opnieuw zichzelf kunnen vinden in alle rust.

"Ik zou het zeker overwegen", zegt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws. "Na alles wat gebeurde, is zijn situatie hier bijna onhoudbaar. Het is moeilijk Axel Witsel nog te benaderen zonder die incidenten."

"Dat geldt voor zijn tegenstanders, voor de scheidsrechters en voor het publiek. Mocht ik lid zijn van zijn begeleidingsteam, ik zou een drastische oplossing zoeken. En dat kan een transfer zijn. Witsel spéélt al weken niet goed. Ik kan niet positief zijn. Tegen Anderlecht was hij in 40 minuten niet scherp en maakte hij voortdurend foute keuzes. En dan die tackle: die agressiviteit is een gevolg van het feit dat hij niet in de match zit", aldus  Degryse in HLN.

"Vandaag is die jongen al zijn vertrouwen kwijt en weet hij niet hoe hij dat moet rechtzetten. Hij is te veel bezig met wat rond hem gebeurt. In het buitenland kan hij weer zichzelf worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties