Rothen wil weg bij Glasgow Rangers

Rothen wil weg bij Glasgow Rangers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérôme Rothen (foto) wil graag zo snel mogelijk vertrekken bij Glasgow Rangers. Nog deze maand wil de Fransman emplooi vinden bij een andere club. Ook Glasgow Rangers wil graag snel van hem af.

Jérôme Rothen had wellicht veel verwacht van zijn verblijf bij Glasgow Rangers, maar het draaide helemaal anders uit. Bij The Gers kwam de Franse vleugelaanvaller maar vier keer tussen de lijnen en nu al lijken de club en Rothen op elkaar uitgekeken.

"De club heeft me twee maanden terug laten weten dat ik op zoek mocht naar een ander team. Het is nu aan mij om een oplossing te vinden", aldus Rothen in de Franse pers. De voormalige Franse international wil daarbij ook best financiële toegevingen doen. "Ik wil nu gewoon spelen en schitteren op het veld. Er moet ook een afspraak komen met PSG. Of ze geven me gewoon vrij, of er moet uitgekeken worden of ik ergens tot juni kan gestald worden", aldus Rothen.

Rothen vindt dat hij in Schotland niet eerlijk is behandeld. "Het leek me zeker een goede keuze om ginds te gaan spelen, maar toen we uit de Champions League werden geknikkerd, heeft de manager me zonder reden laten vallen", besluit de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties