Transferdagboek 22/01: Canales, Bastürk, Senderos, Lodeiro

Transferdagboek 22/01: Canales, Bastürk, Senderos, Lodeiro
Foto: © SC

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Real Madrid heeft volgens de Spaanse sportkrant Marca een akkoord bereikt met Racing Santander over Sergio Canales. De jonge Spanjaard zou 16 miljoen euro opgeleverd hebben en zou op huurbasis bij Santander blijven tot het einde van het seizoen. 

De Stuttgarter Zeitung meldt dat Yildirim Bastürk van VFB Stuttgart dicht bij een overgang staan naar het Engelse Blackburn Rovers. De Duitser van Turkse origine speelt al sinds 2007 voor de Duitse eersteklasser. 

Celtic is niet de enige gegadigde voor Philippe Senderos. De Zwitserse verdediger zou nu ook in de belangstelling staan van het Duitse Wolfsburg.  Een ruiloperatie met aanvaller Edin Dzeko zou de problemen van beide trainers oplossen.
 

Nicolas Lodeiro (foto) zou dan toch naar Ajax gaan. AZ leek in de pole-positie te liggen om de 20-jarige Uruguayaan in te lijven, maar zijn club Nacional bevestigt op haar website het vertrek van het talent naar Amsterdam.  Ajax zou vier miljoen euro en 15 procent van een eventuele doorverkoopprijs hebben beloofd. De Nederlanders hebben voorlopig nog niets bevestigd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties