Totti: "Wij zijn de laatste clubiconen"

Ward Callens
| 2 reacties
Totti: "Wij zijn de laatste clubiconen"
Foto: © SC

Francesco Totti en Alessandro Del Piero zijn bij de Italiaanse nationale ploeg altijd maatjes geweest. Zaterdagavond staan ze weer tegenover elkaar, wanneer Juventus AS Roma ontvangt. "Wij zijn de laatste iconen van het Italiaanse voetbal", meent Totti.

Alessandro Del Piero en Francesco Totti kunnen het naast het voetbalveld best goed met elkaar vinden. De twee veteranen bewieroken elkaar met complimentjes naar aanloop van het competitieduel tussen Juventus en AS Roma.

 

“Als je mijn doelpunten in de Serie A en die van Francesco Totti optelt, kom je aan meer dan 500. Als je onze carrières optelt, kom je aan 35 jaar, en dat bij dezelfde club”, rekende Alessandro Del Piero uit op zijn persoonlijke website.

 

“Het is een eer om tegen Francesco Totti te spelen”, gaat de kleine Italiaan verder. “Een kampioen wordt groot door de kampioenen waar hij tegen speelt. Ik zal blij zijn wanneer ik morgen de hand van Francesco schudt.”

 

Francesco Totti reageert op dezelfde vriendschappelijke toon: “Je hebt gelijk, Alessandro. Wij zijn de laatste clubiconen van het Italiaanse voetbal. Het is altijd een mooi duel wanneer we ik een kampioen als jij speelt. We hebben dezelfde drang om te winnen”, aldus de aanvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties