De Mul: “Meer speelkansen of een vertrek in de zomer"

Wouter Laeremans
| 6 reacties
De Mul: “Meer speelkansen of een vertrek in de zomer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Mul kende nog niet veel succes sinds zijn overgang naar Sevilla. Dit seizoen speelde een vervelende blessure weer op, maar ook fit speelde de vleugelspeler niet veel. Als dat zo blijft duren, wil hij in de zomer vertrekken.

"Dit seizoen heb ik nog niet een keer bij de selectie gezeten en dat komt door een teruggekeerde liesblessure", vertelt Tom De Mul aan het Nederlandse blad ProVoetbal.

"Ik heb dit seizoen tien dagen kunnen meetrainen met de groep voordat die blessure weer opspeelde. Sindsdien ben ik niet meer fit geweest en zit vooral in de fitnessruimte. Hoe lang het herstel nog gaat duren, durf ik niet meer te zeggen."

Door zijn gebrek aan speelkansen bij de Spaanse topper wordt de oud-Ajaceid aan heel wat andere clubs gelinkt. "Maar ik blijf voorlopig echt bij Sevilla", stelt De Mul. "Ik moet eerst weer fit worden, anders is een transfer voor andere clubs en voor mijzelf helemaal niet interessant.

“Mijn situatie kan altijd veranderen en daar hoop ik nog steeds op. Maar toen ik fit was, kreeg ik ook weinig speeltijd en als dat zo blijft, wil ik in de zomer wel veranderen van club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties