Stijnen: "Heb me geamuseerd met Gentse publiek"

Nico Wieme
| 19 reacties
Stijnen: "Heb me geamuseerd met Gentse publiek"
Foto: © SC

Stijn Stijnen kreeg niet zodanig veel werk op te knappen, maar moest zich toch gewonnen geven op een kopbal van Luigi Pieroni. De Clubdoelman kreeg van de Gentaanhang ook heel wat naar het hoofd geslingerd, maar heeft zich wel geamuseerd.

“We hebben hier vandaag enkele positieve dingen gezien”, zei Stijn Stijnen onmiddellijk na de match. “Onze youngsters zoals Maxime Lestienne, Thibaut Van Acker, Daan Van Gijseghem en Gertjan De Mets hebben meer dan behoorlijk hun streng getrokken.”

 

Tijdens de match toonde het Gentse publiek zich van zijn creatiefste kant door Stijnen enkele leuzen naar het hoofd te slingeren. “Die spreekkoren deren mij niet. Ze moeten al van verder komen om mij uit mijn tent te lokken. Ik vond het eigenlijk nog plezant. De leukste was die ‘olé olé’ toen ik mij wat warmliep.”

 

De Clubdoelman gaf toe dat hij er wel oor naar had. “In deze omstandigheden, waarin het resultaat eigenlijk niet meer belangrijk was, moet dat kunnen. Ik heb me best wel geamuseerd.”

 

Stijnen kreeg in het slot van de match nog geel toen hij de bal wegkeilde nadat ref Joeri Van De Velde al gefloten had voor een fout. “Ik vond gewoon dat dit geen fout was. Dat heb ik aan de ref ook gezegd. Meer was er niet aan de hand.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties