Cassano opnieuw buiten selectie gelaten

Ward Callens
| 1 reacties
Cassano opnieuw buiten selectie gelaten
Foto: © SC

Na een opstootje op training twee weken geleden wordt enfant terrible Antonio Cassano voor het tweede weekend op rij buiten de selectie gelaten door trainer Luigi Del Neri. Ook bij Sampdoria lijkt de spits nu op een zijspoor te belanden.

Sinds Antonio Cassano zich misdroeg op een trainingsessie bij Sampdoria, doet trainer Luigi Del Neri geen beroep meer op de 27-jarige aanvaller. Volgens Cassano’s zaakwaarneer zou een vertrek een goede oplossing kunnen zijn voor beide partijen.

 

Sampdoria-voorzitter Riccardo Garrone wil zijn sterspeler echter niet zomaar laten gaan. “Elk bod zal op zijn minst het bedrag dat in zijn vertrekclausule staat moeten zijn”, vertelt hij tegenover de Italiaanse pers. “Persoonlijk denk ik dat het niet tot een transfer zal komen. De markt blijft nog maar twee dagen open.”

 

Naar verluidt zien ondermeer Fiorentina en Manchester City wel wat in de Italiaanse spits, maar de minimumprijs van 20 miljoen euro vormt mogelijk een obstakel.

 

Garrone blijft intussen achter zijn goudhaantje staan. “Cassano is een unieke speler met bijzondere kwaliteiten. Daarom gaan we bijzonder voorzichtig met deze situatie om”, aldus de Sampdoria-preses.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties