Rocha pakt rood bij zijn debuut

De Nijs Michael
| 8 reacties

Ricardo Rocha speelt tegenwoordig niet meer voor Standard. De routinier ruilde de landskampioen onlangs in voor het Engelse Portsmouth, maar zijn debuut bij de rode lantaarn uit de Premier League verliep niet echt zoals gepland.

Bij Standard kwam Rocha nauwelijks aan de bak, maar bij Portsmouth verscheen de routinier meteen in de basis. Lang heeft hij echter niet kunnen genieten van de partij tegen Sunderland, de Portugees liep na negen minuten namelijk tegen een rode kaart aan nadat hij een strafschopovertreding maakte op Darren Bent.

Toch kon de verdediger na afloop van de partij nog enigzins glimlachen. Portsmouth hield namelijk een puntje thuis tegen Sunderland. Aruna Dindane maakte in de 95e minuut de 1-1 nadat Bent de bezoekers vroeg in de eerste helft op voorsprong had gebracht. Anthony Vanden Borre speelde niet.