Beleef Bilbao-Anderlecht live in de bioscoop

Hannes De Meyer
| 23 reacties
Beleef Bilbao-Anderlecht live in de bioscoop
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Europa League-wedstrijd tussen Athletic Bilbao en Anderlecht van volgende week donderdag zal in de Kinepolis van Brussel uitgezonden worden. Voor de wedstrijd op groot scherm betalen de supporters 10 euro.

Het is niet de eerste keer dat een wedstrijd live in de bioscoop te volgen is. Vorig seizoen werd  Valencia-Club Brugge al eens uitgezonden in de Kinepolis. Toen tekenden 1050 Club Bruggefans present.

"De bioscoopzalen worden omgetoverd tot stadiontribunes met onder meer clubkleuren en een gratis biertje per supporter", belooft Kinepolis.

De wedstrijd wordt vanuit Bilbao live via satelliet doorgeseind. Voor de voetbalprogrammatie slaat Kinepolis de handen in elkaar met de digitale sportzender EXQI Sport. De wedstrijd zal wel uitsluitend voorzien worden van Nederlandstalige commentaar.

Exqi Sport en Kinepolis zullen een week later ook twee van de drie Belgische terugwedstrijden in de Europa League uitzenden. Welke wedstrijden dat worden hangt af van de keuze die Sporza en AB3 weldra bekend maken. Sporza en AB3 hebben immers per speeldag de eerste keuze om één match live uit te zenden.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties