Vier Clubspelers dreigen Standard te missen

Nico Wieme
| 55 reacties
Vier Clubspelers dreigen Standard te missen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt vanavond naar AA Gent. Een handvol spelers van blauw-zwart pakt beter geen gele kaart of zij mogen de topper van komend weekend tegen Standard vanuit de tribune bekijken. Bij Standard staan er drie spelers op één kaart van een rustdag.

Er staat Club Brugge de komende weken nog een moeilijk programma te wachten. Vanavond speelt blauw-zwart op het veld van AA Gent, aanstaande donderdag komt Valencia op bezoek en volgende week zondag maakt Standard zijn opwachting in Jan Breydel. Daarna staan opnieuw Valencia (uit), STVV (uit), Roeselare (thuis) en Germinal Beerschot (uit) nog op het menu.

Vijf Clubspelers staan momenteel op één kaart van een schorsing. Als Ryan Donk, Michael Klukowski, Ivan Perisic en/of Stijn Stijnen geel pakken tegen de Buffalo's, mogen zij de clash tegen de Rouches vergeten. Ook voor Ronald Vargas dreigt er geel gevaar, maar de Venezolaan is geblesseerd.

Bij Standard zijn er drie spelers die vanavond tegen Westerlo beter uitkijken voor een gele kaart. Mohamed Sarr, Dieumerci Mbokani en Koen Daerden mogen bij een nieuw karton rusten tegen Club. Vooral voor de Limburger zou dat een harde noot om kraken zijn, want dan mist hij de wedstrijd tegen zijn ex-ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties