Thijs: "Oranje bal? Heel onprofessioneel"

Nico Wieme
| 25 reacties
Thijs: "Oranje bal? Heel onprofessioneel"
Foto: © SC

Bernd Thijs had er geen enkele moeite mee om toe te geven dat AA Gent een zwakke eerste helft speelde tegen Club Brugge. De captain zorgde zelf voor de gelijkmaker en dat deed hem deugd.

“In de eerste helft schakelde Club snel om en waren wij nergens. We kwamen overal te laat. Na de pauze hebben we ons terug in de match geknokt”, vond Bernd Thijs. “Door ons spel voor de rust speelden we volledig in de kaart van de bezoekers. Dat is niet de eerste keer dit seizoen. We hameren daarop, maar het is er moeilijk uit te krijgen.”

 

In de eerste helft ergerde de middenvelder zich aan bepaalde zaken en dat ging hij aan de bank duidelijk maken. “Ik vond het gewoon niet kunnen dat we plots met een oranje bal speelden. De hele opwarming verliep met een witte bal. Hoe onprofessioneel kan je zijn. Die oranje bal was moeilijk bespeelbaar.”

 

Toch was het uitgerekend met die oranje bal dat Thijs de gelijkmaker lukte. “Het is altijd plezant als hij zo binnengaat. Gelukkig levert dat doelpunt ons nog een puntje op. We hebben echt gevochten voor die goal. Soms was het langs beide zijden op het randje, dat is normaal in een topper. Ik denk niet dat het uit de hand gelopen is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties