Ferguson: "Rooney is op het moment niet minder dan Messi of Ronaldo"

Hannes De Meyer
| 14 reacties
Ferguson: "Rooney is op het moment niet minder dan Messi of Ronaldo"
Foto: © SC

Manchester United won dinsdagavond met 2-3 bij AC Milan en heeft zo een schitterende uitgangspositie verworven voor de terugwedstrijd. Man van de match was nog maar eens Wayne Rooney. Trainer Sir Alex Ferguson sprak vol lof over zijn spits.

"Rooney is op het moment één van de betere spelers ter wereld", stak Sir Alex Ferguson de loftrompet. "Hij is werkelijk in fantastische vorm. De verdediging van AC Milan kon hem na rust niet stoppen, hij speelde geweldig. In de laatste twee maanden heb ik hem weer veel stappen zien maken en ik denk niet dat hij op dit moment minder is dan Messi of Ronaldo."

Rooney zelf baalde van het tegendoelpunt dat Clarence Seedorf maakte. "Ik dacht dat we op een simpele zege afstevenden, maar het doelpunt van Seedorf zorgt ervoor dat we bij de les moeten blijven", zei Rooney. "Maar 2-3 in San Siro blijft een fantastisch resultaat voor ons."

De spits in bloedvorm maakte bovendien tegen AC Milan zijn 24ste en 25ste doelpunt van dit seizoen voor United. Daarmee verbreekt hij zijn persoonlijk record van 23 treffers (seizoen 2006-2007).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties