Ribéry linkt toekomst aan prestaties in de CL

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ribéry linkt toekomst aan prestaties in de CL
Foto: © SC

Franck Ribéry (foto) heeft nog eens uitspraken gedaan in verband met zijn toekomst. De Fransman laat namelijk zijn toekomst bij Bayern München afhangen van de resultaten van de club in de Champions League.

"Het spreekt voor zich dat de resultaten die we halen in de Champions League van invloed zullen zijn op mijn beslissing om al dan niet te blijven bij Bayern München. Het sportieve aspect is voor mij nu het belangrijkste. Zoals we nu spelen, denk ik wel dat we een goede kans maken om het kampioenenbal te winnen", aldus Franck Ribéry vandaag in Bild.

Het is bekend dat Ribéry in de bovenste schuif ligt als mogelijke aanwinst bij Real Madrid en Chelsea FC. Aan die interesse wil de Franse international momenteel niet denken. Hij wil zich nu gewoon richten op het duel van vanavond in de Allianz Arena tegen het Italiaanse Fiorentina. "Onze spelersgroep heeft nog niet het niveau van Real Madrid of FC Barcelona, maar als iedereen in vorm is, hebben wel wel een klasse-elftal", besluit Ribéry. De Fransman kan overigens halverwege maart een nieuw contractvoorstel verwachten van de Rekordmeister.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties