Leonardo: "Eén woord van de voorzitter volstaat"

Ward Callens
| 1 reacties
Leonardo: "Eén woord van de voorzitter volstaat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Berlusconi liet zich onlangs publiekelijk uit over het spel van zijn AC Milan. Leonardo reageert zaterdag in de Italiaanse pers. “Als de voorzitter wil dat ik opstap, volstaat één enkel woord”, aldus Milan-coach.

“Ik ben heel kalm. Onze overeenkomst is heel duidelijk. Er is een duidelijk beleid vastgelegd en ik heb er geen enkel probleem mee: als de voorzitter wil dat ik opstap, volstaat één enkel woord”, vertelt Milan-coach Leonardo tegenover de Italiaanse pers.

“Om vooruit te gaan is het belangrijkste in voetbal nodig, namelijk rust. Ik ben al dertien jaar bij deze club, en de voorzitter hoeft maar één woord te zeggen”, vervolgt de Braziliaanse oefenmeester. “Ik heb geen problemen met mijn contract. De club zal trouwens nooit twee hoofdtrainers betalen.”

“Intussen wil ik me blijven focussen op het team. Zij hebben dit jaar al fantastische dingen verwezenlijkt, iedereen. De ploeg heeft in een bepaalde periode een uitzonderlijk spel geleverd, en dat moet ook gezegd worden”, aldus Leonardo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties