Club-voorzitter: "Je moet er ergens in geloven"

Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Club-voorzitter: "Je moet er ergens in geloven"
Foto: © SC

Club wacht vanavond een warm onthaal in Mestalla, waar het één goal voorspong heeft tegen Valencia in de 16de finales van de Europa League.

"Valencia is een Europese topploeg dus enig realisme is op zijn plaats. De 1-0 mag niemand doen zweven, hoe mooi het ook is. Maar deze ploeg is sinds de confrontaties met Shakhtar en Valencia duidelijk gegroeid en dat schenkt me een goed gevoel. Vorig jaar heette deze ploeg te jong te zijn, maar inmiddels hebben de spelers al veel geleerd. Club is klaar voor een stunt. Je moet er ergens in geloven, anders blijf je beter thuis", aldus Jonckheere in HNB.

"We wilden overwinteren in Europa en dat is ook gelukt. De campagne was schitterend. Nu is het genieten want deze wedstrijden tegen Valencia zijn eigenlijk bonus."

Carl Hoefkens was in de heenmatch betrokken bij de fase waar Valencia-speler Mathieu een breuk opliep. "Ik zal geviseerd worden", zegt de verdediger. "Maar het was nooit de bedoeling hem te kwetsen. Ik kreeg bovendien een nul op tien in de Spaanse kranten voor mijn prestatie. Als we dan toch nog winnen, mogen ze mij altijd nul geven. Dat trek ik mij niet aan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties