Scholes bezorgt Man United zuinige zege

Ward Callens
| 3 reacties
Scholes bezorgt Man United zuinige zege
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft zich zaterdagavond weer op kop van de Premier League gezet. De Red Devils kenden veel moeite met Wolverhampton, maar gingen dankzij routinier Paul Scholes wel met de drie punten lopen.

Wayne Rooney verscheen zaterdag niet aan de aftrap. De spits in vorm bij Man United kampt met een lichte blessure aan de knie. Dimitar Berbatov was de vervanger van Rooney, maar kon niet echt voor doelgevaar zorgen.

United speelde alles behalve groots op het veld van het bescheiden Wolverhampton Wanderers, zeventiende in het klassement. Antonio Valencia zorgde voor rust voor de enige echte kans bij de bezoekers, maar de flankspeler zag zijn schot naast doel belanden.

De thuisploeg, met Charleroi-huuring Adlène Guedioura in de basis, rook zijn kansen en ging op zoek naar een doelpunt. Edwin van der Sar had echter weinig moeite met de pogingen van Daniel Jones en Stephen Ward.

Na 70 minuten kon Man United dan toch de nul van het scorebord vegen. Paul Scholes profiteerde van een foutje van Jody Craddock en schoot onhoudbaar langs Marcus Hahnemann. Dankzij de zuinige zege klimmen de Mancunians naar de kop in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties