Lierse-topman Samy gelooft niet meer in titel

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Lierse-topman Samy gelooft niet meer in titel
Foto: © SC

Maged Samy, de sterke man van Lierse SK, gelooft niet dat zijn club nog de titel zal pakken in tweede klasse. Maar hij blijft wel geloven in de promotie via de eindronde naar de Jupiler Pro League.

Aimé Anthuenis kon als trainer van Lierse in zijn eerste twee wedstrijden enkel gelijkspelen, maar dit weekend behaalde de geelzwarten een 0-1-overwinning op het veld van Tienen. "Dit was een broodnodige zege. Lang dacht ik dat we kampioen zouden spelen, maar nu niet meer. We doen er goed aan om ons voor te bereiden op de eindronde. Daar maakten we vorige keer een fout en dat mag ons nu niet meer overkomen", aldus Maged Samy in GvA.

"Het is niet zo dat we nu al de titel opgeven. Alleen moeten we realistisch blijven en er rekening mee houden dat een ander team de titel pakt. En dan begint de competitie opnieuw hé, en daar moeten we ons voor wapenen", aldus de Egyptenaar. Samy denkt vooral aan aanvallende versterking. "Onze spitsen Tomasz Radzinski en Mohammed Elgabas zijn langere tijd out. Als we kans willen maken, moeten we vooral die twee goed vervangen", besluit Samy. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties