Hull City hoopt op Mark Hughes als manager

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hull City hoopt op Mark Hughes als manager
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de BBC zou Mark Hughes (foto) de topkandidaat zijn om bij Hull City de nieuwe manager te worden. Hughes zou er de gisteren ontslagen Phil Brown moeten opvolgen.

Phil Brown betaalde het gelag voor de mindere resultaten na de 2-1-nederlaag dit weekend bij Arsenal. Op dit moment staat Hull City op twee na laatste in de Premier League en de club wil ten koste van alles vermijden dat het naar de Engelse tweede klasse moet zakken. Enkel Portsmouth en Burnley staan lager gerangschikt dan The Tigers.

Mark Hughes staat met stip genoteerd om bij Hull City Brown op te volgen. De Welshman werd eerder dit seizoen zelf ontslagen bij Manchester City. Woensdag hoopt de club overigens om de nieuwe baas van de technische staf bekend te maken. De naam van Alan Curbishley werd ook al geciteerd in de wandelgangen, maar hij wordt het zeker niet als we voorzitter Adam Pearson mogen geloven. Ook Iain Dowie, Gareth Southgate, Paul Jewell en Steve Coppell zouden een kans maken mocht Hughes niet toehappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties