Benitez uit kritiek op zijn sterren

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Benitez uit kritiek op zijn sterren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Liverpool verloor afgelopen weekend de topwedstrijd tegen Manchester United met 2-1. De Spaanse trainer van The Reds, Rafael Benitez (foto) heeft nu toch eens kritiek geuit op zijn sterren.

Rafael Benitez was vooral niet te spreken over het gedrag van aanvoerder Steven Gerrard en zijn landgenoot Fernando Torres tijdens de wedstrijd op Manchester United. Hij vond dat zijn twee sterren zich meer hadden moeten laten gelden.

"Soms verwacht je meer van je topspelers als het team niet functioneert. Fernando Torres weet dat hij zich beter moet concentreren. Hij kan nog meer goals scoren als hij zich bezighoudt met zijn eigen spel en zich niet laat afleiden", aldus Benitez die verwees naar een domme gele kaart voor de spits na een overtreding op de Zuid-Koreaan Park Ji-Sung.

Ook Steven Gerrard is voorwerp van kritiek. De kapitein was nagenoeg onzichtbaar in de wedstrijd. Door de nederlaag tegen Manchester United wordt het voor Liverpool nog een zware opdracht om zich te plaatsen voor de Champions League. Het staat vier punten achter op Tottenham Hotspur, maar Liverpool speelde wel al een wedstrijd meer. Bovendien is er ook nog de concurrentie met Manchester City.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties