Sevilla polste Aragones als nieuwe trainer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sevilla polste Aragones als nieuwe trainer
Foto: © SC

FC Sevilla heeft ex-bondscoach van Spanje Luis Aragones (foto) gepolst om de nieuwe trainer te worden in Andalusië. Hij moet er de maandag ontslagen Manolo Jimenez opvolgen.

FC Sevilla ontsloeg maandag zijn trainer Manolo Jimenez nadat hij de ploeg niet kon plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. In twee wedstrijden was het Russische CSKA Moskou te sterk. Ook in de competitie wil het momenteel niet echt vlotten voor Sevilla. Zondag werd er slechts een 1-1-draw gehaald tegen hekkensluiter Deportivo Xerez.

Luis Aragones werd door het bestuur van Sevilla aangezocht om er trainer te worden. De 71-jarige coach die in 2008 Spanje naar de Europese voetbaltitel loodste, is momenteel werkloos na een mislukt avontuur bij Fenerbahçe. Aragones kent het huis want tussen 1993 en 1995 coacht hij ook al eens de roodwitten.

Aragones heeft alvast om bedenktijd gevraagd. "We gaven elkaar een dag de tijd. Er is al gesproken over verschillende zaken. Het hoeft niet allemaal op vijf minuten tijd afgerond te zijn", aldus preses José Maria del Nido.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties