Messi: "Kan nooit het niveau van Maradona halen"

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Messi: "Kan nooit het niveau van Maradona halen"
Foto: © SC

Lionel Messi (foto), momenteel de beste voetballer op deze planeet, blijft bescheiden. "Ik zal in geen miljoen jaar het niveau van Maradona kunnen halen", aldus het goudhaantje van FC Barcelona.

Lionel Messi verkeert de jongste weken in een bloedvorm. In de pers wordt weer de grote woorden van lof bovengehaald voor de kleine Argentijn en dan blijven vergelijkingen met de grote Diego Armando Maradona niet uit.

De Argentijnse bondscoach doet er alvast zelf ook aan mee. "Spelers met elkaar vergelijken, is nooit goed. Maar als iemand mij voorbij kan streven, dan hoop ik dat het een Argentijn zal zijn. En als dat Messi is, is dat nog veel beter", aldus Maradona op een Argentijnse radiozender.

Messi zelf antwoordde dat hij niet vergeleken wil worden met Maradona en dat hij zijn eigen geschiedenis wil schrijven. Hij kwam ook nog eens terug op zijn minder presteren bij de nationale ploeg van Argentinië. "Bij Barcelona speel ik op een andere manier. Dat wil niet zeggen dat mijn landgenoten niet zo goed zijn. Volgens mij zijn ze zelfs de beste van de wereld. We hebben alleen geen tijd om samen te werken. Het gaat allemaal veel te snel. Als we lange tijd zouden samen zijn, zoals bijvoorbeeld op een WK, zouden we wel goede prestaties kunnen afdwingen", aldus Messi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties