Reis krijgt misschien een tweede kans bij PSV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Reis krijgt misschien een tweede kans bij PSV
Foto: © SC

Jonathan Reis (foto), een Braziliaanse spits, kan misschien een tweede kans krijgen bij PSV Eindhoven. Eerder werd hij ontslagen omdat hij drugs gebruikte. De spits zou verslaafd zijn aan cocaïne.

PSV Eindhoven ontsloeg Jonathan Reis op staande voet begin dit jaar toen uitkwam dat hij verslaafd was aan drugs. De jonge aanvaller wilde zich niet laten behandelen, maar ondertussen besloot hij toch om zich vrijwillig te laten opnemen in een afkickcentrum. Hij besefte dat hij verslaafd was aan cocaïne.

PSV-trainer Fred Rutten stelde die actie van Reis met veel tevredenheid vast. "We zijn blij dat hij zijn leven weer op het goede spoor wil brengen. Als het hem ook echt lukt, is hij wat mij betreft zeker weer welkom bij PSV. Ik ben een trainer die mensen gerust een tweede kans wil geven", aldus Rutten in de Nederlandse krant De Telegraaf.

De zaakwaarnemer van Reis zal PSV alvast op de hoogte houden. Bij de afhandeling van het contract van Reis begin dit jaar waren beide partijen overeengekomen dat de transferrechten bij PSV blijven liggen. Geïnteresseerde teams zullen dus een transfersom moeten betalen aan de Eindhovenaren.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties