Maicon ontkent geruchten over nakende transfer

Ward Callens
| 0 reacties
Maicon ontkent geruchten over nakende transfer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maicon is al een tijdje wild vlees op de Europese transfermarkt, maar de Braziliaan zelf ontkent dat hij komende zomer Internazionale verlaat. De verdediger doet de geruchten af als “praatjes”.

Het is Maicon zelf die met het nieuws naar buiten komt, via een officiëel persbericht van zijn club, Internazionale. “Maicon ontkent nadrukkelijk alles wat er in de pers verschenen is over zijn te late aankomst bij de recentste trainingsessie van zijn club. Hij was namelijk op regelmatige wijze aanwezig, vanaf de eerste minuut. Maicon ontkent overigens op de meest categorische wijze alle berichten die hem volgend seizoen van ploeg zien veranderen”, luidt het in het communiqué.

“Zijn wil om bij Inter te blijven werd kracht bijgezet door het nieuw contract dat hij recent ondertekende bij de club”, gaat het verder. De Italiaanse landskampioen verzoekt ten slotte iedereen die deze “valse berichten” de wereld in stuurt om een andere speler te zoeken met hetzelfde rendement van Maicon.

Toch hecht Corriere dello Sport niet te veel belang aan het persbericht. Volgens de Italiaanse sportkrant is de kans nog steeds erg groot dat de Braziliaan volgend seizoen Inter verlaat. De vraagrpijs van dertig miljoen euro zouden clubs als Manchester City, Chelsea en Real Madrid alvast niet afschrikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties