Chelsea kan optie nemen op titel

Kristof Blomme
| 2 reacties
Chelsea kan optie nemen op titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag speelt Chelsea een inhaalmatch tegen Bolton. Mits winst neemt de thuisploeg een optie op de landstitel in Engeland.

Dinsdag staat het inhaalduel Chelsea - Bolton op het menu in Engeland. Na het scoreloos gelijkspel van Manchester United bij Blackburn krijgt de thuisploeg de kans om de titelstrijd in een definitieve plooi te leggen. Mits winst telt het immers vier punten voorsprong op United, met nog vier matchen voor de boeg. Ook Arsenal heeft nog een match tegoed, zij tellen een achterstand van drie punten.

Bolton daarentegen houdt zich vooral bezig met de strijd onderin. De club telt nu een voorsprong van vijf punten op de eerste degradatieplaats. Een overwinning zou ze helemaal uit de zorgen halen.

Bij Chelsea blijven Bosingwa, Essien, Ashley Cole en Carvalho out. Allicht mogen Ballack en Kalou op een basisplaats rekenen ten koste van Joe Cole en Deco. Ook Drogba start mogelijk weer op de bank. Bolton probeert het de Blues moeilijk te maken zonder Davis, O'Brien, Holden, McCann en Basham. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties