Redknapp gelooft in zege tegen rivaal Arsenal

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Redknapp gelooft in zege tegen rivaal Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen spelen Tottenham Hotspur en Arsenal in de Premier League op White Hart Lane. Beide ploegen moeten winnen om hun ambities te kunnen halen.

Tottenham Hotspur strijdt nog volop voor plaats vier in de Premier League waardoor de club voor het eerst in de geschiedenis zou kunnen deelnemen aan de voorrondes van het kampioenenbal. Arsenal moet dan weer winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap.

Harry Redknapp (foto boven), de manager van The Spurs, gelooft rotsvast in een zege. "We hebben een goede kans want we spelen thuis. Het wordt zeker een geweldige wedstrijd en er is geen enkele reden waarom we niet zouden kunnen winnen. We komen alsmaar dichter bij het niveau van Arsenal en volgend seizoen zal het verschil nog kleiner zijn", aldus Redknapp in de Engelse pers.

Tottenham Hotspur liep vorig weekend wel de finale van de FA Cup mis door te verliezen van rode lantaarn Portsmouth. "Wat er zondag gebeurd is, hebben we al achter ons gelaten. Misschien zijn mijn spelers nu wat vermoeid, maar morgenavond is dat al over. Er zijn geen excuses want we zijn klaar om te spelen", besluit de Spurs-manager.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties