Vucinic trapt AS Roma weer naar de leiding

AS Roma heeft de leiding van Inter weer overgenomen in de Serie A. Op bezoek bij Lazio won het met 1-2. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen in Italië.

Lazio opende de score na een kwartier. Rocchi werd weggestuurd door Ledesma en de spits werkte koelbloedig af. Tijdens de rust haalde Ranieri clubiconen Totti en de Rossi van het veld. En de wissels werkten wonderbaarlijk.

Roma miste eerst nog een penalty. Eén minuut na rust miste Floccari vanop elf meter. Even later schoot Vucinic voor Roma wel raak vanop de penaltystip. En Vucinic maakte zich bijzonder populair in Rome door ook de 1-2 te scoren. Vucinic nam een vrije trap vanop twintig meter en knalde de bal keihard en rechtdoor in het doel. Ledesma kreeg in de slotminuten nog rood voor protest. (AN)