Barcelona en Valencia praten over Villa

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Barcelona en Valencia praten over Villa
Foto: © SC

De kans bestaat dat David Villa (foto) volgend seizoen in de kleuren van FC Barcelona te bewonderen zal zijn. Volgens de Spaanse sportkrant Marca bereikten beide teams zelfs al een mondeling akkoord over de te betalen transferprijs.

De transfer van David Villa van FC Valencia naar FC Barcelona zou op het einde van het seizoen officieel bekend worden gemaakt. De transfersom zou om en bij de veertig miljoen euro bedragen. Er zouden ook twee spelers die nu bij Barcelona actief zijn naar Mestalla overstappen.

Villa stond vorig jaar ook al op het punt om een Barcelona-speler te worden, maar toen besliste FC Valencia op het laatste nippertje hem toch niet te verkopen. Villa bleef dus gewoon nog een seizoen langer scoren voor de sinaasappelclub. Dit seizoen is hij alweer goed voor 21 doelpunten en in totaal maakte de Spaanse international al 108 goals in 164 wedstrijden.

De twee spelers die op de nominatie staan om Barcelona te verruilen voor Valencia zijn Bojan Krkic en Alexander Hleb. Laatstgenoemde komt momenteel op huurbasis uit voor VfB Stuttgart terwijl Krkic door de komst van Villa overbodig zou worden bij de Blaugrana. Krkic werd dit seizoen in de hiërarchie voorbijgestoken door Pedro Rodriguez.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties