Sevilla doet goede zaak om plaats vier

Sevilla heeft zich laten zien in de strijd om de Champions League - plaatsen. Het klopte Racing Santander met maar liefst 1-5.

Sevilla had al na drie minuten een voorsprong te pakken. Negredo kon een rebound binnentikken. Na 20 minuten had de ploeg zijn schaapjes al op het droge. Kanouté zette een penalty om. Na rust kopte Navas de 0-3 tegen de touwen. Caval legde één minuut later de 0-4 in het mandje.

Een halfuur voor tijd maakte ex-Anderlechtspeler Mohamed Tchité er 1-4 van, een simpele eerredder dus. Morris kreeg nog rood bij de thuisploeg en daar profiteerde Negredo van om zijn tweede van de avond te maken. Real Mallorca, de concurrent van Sevilla voor de vierde plaats, moet straks tegen Real nog aan de slag.

Atlético zet Valladolid opzij
Atlético werkte met een simpele 3-1 zege op Real Valladolid toe naar de Europa League-finale van later deze maand. De goals van de Madrilenen kwamen op naam van Forlán, Jurado en Juanito. Na rust redde González de eer van Valladolid. (AN)