Mancini is niet bang voor ontslag na missen CL

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mancini is niet bang voor ontslag na missen CL
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City speelt volgend seizoen niet in de Champions League. Het verloor het beslissende duel thuis van Tottenham Hotspur met 0-1. Trainer Roberto Mancini (foto) vreest niet voor een vroegtijdig ontslag bij 'The Citizens'.

Peter Crouch maakte tien minuten voor tijd een einde aan de Champions League-dromen van Man City. Door het missen van de vele miljoenen komt de positie van de Italiaanse trainer Roberto Mancini voor het eerst onder druk te staan. Toch vreest de voormalige coach van Inter Milaan niet voor een ontslag.

"We zijn teleurgesteld omdat ik toch vond dat we een goede wedstrijd speelden. We wisten dat we moesten winnen, maar het mocht niet zo zijn en dat is jammer", aldus Mancini die eerder in het seizoen Mark Hughes kwam vervangen in het City of Manchester Stadium.

Mancini sprak na de wedstrijd meteen met voorzitter Khaldoon Al Mubarak. "Ook hij was treurig omdat we hadden verloren. Toch wilde hij de jongens bedanken, want we draaiden een goed seizoen. Ik ben ook tevreden. Volgend seizoen spelen we in de Europa League en we hebben ons ook duidelijk verbeterd", besloot de Italiaan.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties