Boze fans keren Manchester United de rug toe

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Boze fans keren Manchester United de rug toe
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United kent momenteel een tegenvallende abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen. Het voornemen van nogal wat fans om de club te boycotten, lijkt erg goed te worden opgevolgd.

Over vier dagen sluit de voorrangsperiode voor abonnementhouders bij Manchester United. Slechts achttienduizend fans van de 56.000 hebben hun seizoenskaart al verlengd. De oorzaak van de grote boycot is de familie Glazer, de eigenaars van de club.

De Amerikanen zijn nu al vijf jaar de baas op Old Trafford en ze zijn er in die periode in geslaagd om de schuldenberg aan te dikken tot 1,3 miljard euro. De supporters zijn ook woedend omdat niemand van de familie hen te woord wil staan.

De boycot kwam er op initiatief van de Red Knights, een grote supportersvereniging van Manchester United. Ze hopen dat de Glazer-familie de club gaat verkopen, maar dat is voorlopig nog niet het geval. De terugloop van het aantal verkochte abonnementen is trouwens een kleine trend aan het worden bij The Mancunians. Vorig jaar werden er al negenduizend minder kaarten verkocht en voor het eerst sinds lang was er ook geen wachtlijst meer.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties