Olympiakos biedt 3,9 miljoen voor Dembélé

Olympiakos biedt 3,9 miljoen voor Dembélé
Foto: © SC

Vorige week sprongen de onderhandelingen met Fiorentina nog af door te hoge looneisen van Moussa Dembélé, maar nu heeft zich met Olympiakos reeds een nieuwe geïnteresseerde gemeld voor de aanvaller van AZ.

"Ik concentreer me op de voorbereiding, maar ik werk wel naar een transfer toe", zegt Dembélé in HNB. "Ik heb met Fiorentina gepraat en die club charmeerde mij wel. Ik weet niet of het definitief afgesprongen is. Op de transfermarkt moet je soms even stoppen met onderhandelen. Ik ontken wel dat het afsprong door mijn looneisen."

"Er is interesse, maar ik hoop dat het na het WK losbarst. Soms moeten clubs eerst spelers laten vertrekken vooraleer ze zich op mij kunnen richten. De interesse van Juventus was nooit echt concreet, maar als er spelers vertrekken kom ik misschien wel in beeld."

Ondertussen meldde Olympiakos zich met 3,9 miljoen euro in de valies. Dat zou te weinig zijn voor AZ, maar onderhandelingen zijn nog altijd mogelijk. "Van Olympiakos heb ik zelf nog niets gehoord", aldus Dembélé. "Griekenland is natuurlijk Italië niet. Mijn favoriete competities zijn Engeland, Duitsland en Spanje. Al mag ik niet te veel focussen op een transfer. Als het dan niet lukt, dan fop je jezelf. Als ik nog een jaar bij AZ moet blijven zal dat niet tegen mijn zin zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties