Cornelis: "Wist niet dat er iemand in mijn rug stond"

Nico Wieme
| 8 reacties
Cornelis: "Wist niet dat er iemand in mijn rug stond"
Foto: © SC

Cercle verloor met 0-1 tegen TPS Turku en daarin was Hans Cornelis ontgoocheld. De rechtsachter van groen-zwart, die na het leed aan zijn enkels zonder inspuiting speelde, hoopt dat zijn team volgende week een pak scherper voor de dag komt.

“TPS is op dit moment volop in competitie. Zij zijn gerodeerd, waardoor het voor ons in de eerst helft zoeken was”, gaf Hans Cornelis ruiterlijk toe. “We hebben daar de slag op het middenveld verloren. Onze reactie na de rust mag best gezien worden: we waren meer aan de bal en zorgden voor voldoende dreiging.”

De rechtsachter weet wat de oorzaak van het falen in de eerste helft is. “Het ontbrak ons aan scherpte, maar dat is logisch na amper drie weken voorbereiding. Volgende week staan we weer een stap verder.”

Cornelis lag mee aan de oorzaak van het tegendoelpunt van de Finnen. “Zowel Bram Verbist als ik wist niet dat er nog iemand in mijn rug stond. Bram riep dat ik de bal moest wegtrappen. Ik wou geen risico nemen, maar de tegenstander was sneller op de bal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties