Engelaar wil geen international meer zijn
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Engelaar wil geen international meer zijn
Foto: © SC

Orlando Engelaar heeft afgezegd voor de vriendschappelijke interland van Nederland woensdag in Oekraïne. De PSV-middenvelder voelt zich voorlopig niet goed in zijn vel.

PSV won met 1-3 bij Heerenveen afgelopen weekend en Engelaar scoorde een schitterend doelpunt voor de Eindhovenaren. De middenvelder werd door bondscoach Bert Van Marwijk ook opgeroepen voor de interland tegen Oekraïne woensdag, maar de speler bedankte.

Engelaar viel net voor het WK af uit de preselectie van Van Marwijk. Woensdag in Oekraïne laat de Nederlandse bondscoach quasi alle WK-gangers rusten en roept hij een hele nieuwe selectie op. Engelaar had zelfs kapitein kunnen zijn van dat team, maar hij bedankte.

Volgens insiders voelt de middenvelder zich niet goed in zijn vel en zit hij nog zwaar met de niet-selectie voor het WK in zijn hoofd. Ook het feit dat Van Marwijk alle WK-gangers thuislaat en kiest voor een totaal nieuwe groep zou de PSV-er niet bevallen. Engelaar heeft het gevoel dat wanneer alle WK-internationals er terug bij zijn, hij toch weer terug naar af moet.

Behalve Engelaar zegden ook Bakkal, Stam en Mendes af met blessures. Zij worden vervangen door Fer (Feyenoord), Maduro (Valencia) en Marcellis (AZ).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties