Loval verlaat Utrecht wegens privé-omstandigheden

De Nijs Michael
| 0 reacties
Loval verlaat Utrecht wegens privé-omstandigheden
Foto: © SC

Loïc Loval houdt het voor bekeken bij FC Utrecht. De aanvaller ruilt de Eredivisionist in voor een avontuur bij de Franse tweedeklasser Olympique Club Vannes. Privé-redenen liggen aan de basis van zijn vertrek.

"Loval had nog een contract tot 2011 bij FC Utrecht maar we hadden begrip voor zijn privésituatie en waren bereid mee te werken aan een tussentijds vertrek", vertelt Foeke Booy op de website van Utrecht. "Daarnaast speelden ook andere afwegingen dan privé-omstandigheden een rol, zoals het perspectief dat een speler heeft bij een club, hoeveel kans hij nog heeft op een basisplaats en dergelijke. Die overwegingen hebben bij ons ook meegespeeld bij onze beslissing Loïc te laten gaan."

"Dit is voor mij emotioneel een moeilijke beslissing", reageert de speler zelf. "FC Utrecht is een erg mooie club en ik ben er trots op dat ik hier heb mogen spelen. Ik wil iedereen, mijn medespelers, de trainers, de medische staf en alle andere mensen bij FC Utrecht en natuurlijk de supporters, hartelijk danken voor alle steun. Ik was graag langer bij FC Utrecht gebleven, maar ik moet nu echt voor mijn familie kiezen. Ook voor een voetballer is die uiteindelijk het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties