Booy: "We hebben al veel energie in Vandenbergh gestoken"

Booy: "We hebben al veel energie in Vandenbergh gestoken"
Foto: © SC

Kevin Vandenbergh zijn krediet bij FC Utrecht is helemaal opgebruikt. De spits, die meestal in de tribune zit, weigerde een transfer naar het Cypriotische AEK Larnaca en dat zint het bestuur van de Eredivisieclub niet.

"De Nederlandse trainer van AEK, Ton Caanen, zag het in Kevin zitten", zegt technisch directeur Foeke Booy tegen het Algemeen Dagblad. "Ook Kevin zelf was enthousiast. Maar net op het moment dat ik toestemming gaf daar te gaan kijken, draaide hij als een blad aan de boom."

"Dat frustreert, Kevin zoekt een club waar hij een doorstart van zijn carrière kan maken, die kans lag er op Cyprus. Het houdt natuurlijk wel een beetje op zo, we hebben er al heel veel energie ingestoken.''

Vandenbergh heeft echter andere toekomstplannen. "Wat die zijn hou ik voor me, maar het is zo dat ik mijn carrière alleen nog in Nederland en België voort wil zetten. Ik zoek een club waar de trainer vertrouwen in me heeft, zodat ik mijn oude niveau van Genk en het Belgisch elftal kan terughalen", aldus de aanvaller.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties