Van der Vaart wil vechten voor zijn stek

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Van der Vaart wil vechten voor zijn stek
Foto: © SC

Rafael Van der Vaart (foto) zag dat Real Madrid nog een extra concurrent aantrok op zijn plaats. De Nederlander moet de strijd aangaan met de Duitser Mesut Özil om de plaats van geblesseerde Ricardo Kaká tijdelijk in te nemen.

"Ik ben niet van plan om bij Real Madrid te vertrekken en men heeft me ook niet gezegd dat ik dat beter zou doen. De trainer heeft ons verteld dat we allemaal zelf op zoek moeten naar speelminuten en daar neem ik genoegen mee. Ik wil hier blijven", is Rafael Van der Vaart klaar en duidelijk in de Spaanse kranten.

De komst van Mesut Özil naar de Spaanse hoofdstad verontrust Van der Vaart niet. "Met of zonder Özil, ik moet gewoon voor mijn plaats vechten. Dat is logisch. We spelen wel voor Real Madrid hé. Ik ben het gewoon om met goede spelers te spelen en dat zal ook dit seizoen weer het geval zijn. Ik weet zeker dat ik voldoende speelminuten ga krijgen", aldus nog de Nederlander gisteren op Sclessin.

Van der Vaart heeft voorlopig wel het vertrouwen gewonnen van coach José Mourinho. De Portugees liet al weten dat de Nederlander perfect kan samenspelen met Özil. Van der Vaart scoorde overigens het enige doelpunt van de Madrilenen gisteren op het veld van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties